Luo assistentti
Tietojen säilytyskäytäntö
Päätä, kuinka kauan keskusteluja assistentin kanssa säilytetään ennen kuin ne poistetaan automaattisesti.
Tieto-osio määrittää, kuinka kauan keskusteluja tämän assistentin kanssa säilytetään. Säilytysajan asettaminen tarkoittaa, että viestit poistetaan automaattisesti, kun ne saavuttavat kyseisen iän — ilman manuaalista siivousta.

Säilytysajan valitseminen
Osio nimeltä “Säilytysajan valitseminen”Syötä päivien määrä tai jätä kenttä tyhjäksi, jos et halua automaattista poistoa. Valmiita vaihtoehtoja ei ole — asetat juuri sen päivämäärän, joka sopii assistentin käyttötarkoitukseen.
Miten organisaatiosi käytäntö vaikuttaa
Osio nimeltä “Miten organisaatiosi käytäntö vaikuttaa”Organisaatiosi voi asettaa koko organisaatiota koskevan enimmäissäilytysajan käytäntönä. Jos näin on tehty, tämän assistentin asetus ei voi ylittää sitä enimmäisrajaa, vaikka kenttä itsessään hyväksyisi minkä tahansa positiivisen päivämäärän. Katso Tietojen säilytyskäytäntö siitä, miten nämä kaksi vaikuttavat toisiinsa.
Mitä poistetaan
Osio nimeltä “Mitä poistetaan”Kun viesti saavuttaa määritetyn iän, se poistetaan pysyvästi yhdessä liitetiedostojensa ja metatietojensa kanssa. Kun keskustelussa ei enää ole viestejä, myös itse keskustelutietue poistetaan. Poistoa ei voi perua.