Siirry sisältöön
Service status

Kirjoita hakeaksesi

Keskustelut

Keskusteluhistoria ja tallennus

Mihin keskusteluhistoria tallentuu, kuinka kauan se säilyy, ja mitä keskustelussa ladatuille tiedostoille tapahtuu.

Keskusteluhistoria tallennetaan käyttäjä- ja assistenttikohtaisesti. Se säilyy, kunnes joko poistat sen itse tai säilytyskäytäntö poistaa sen, eikä se näy muille, ellei kyseiselle assistentille ole otettu käyttöön käyttötietoja.

Jokainen keskustelu tallentaa viestisi, assistentin vastaukset, liittämäsi tiedostot ja — soveltuvin osin — työkalut, joita assistentti käytti vastatessaan.

Suoraan keskusteluun ladattu tiedosto on käytettävissä vain siinä keskustelussa. Se ei säily sen jälkeen, eikä sitä jaeta kenenkään muun keskusteluihin. Jos haluat materiaalin olevan assistentin käytössä aina, liitä se assistenttiin sen sijaan — katso Liitteet.

Oletuksena keskustelu säilyy, kunnes poistat sen. Jos assistentille on määritetty tietojen säilytyskäytäntö, sitä vanhemmat viestit poistetaan sen sijaan automaattisesti. Katso Tietojen säilytyskäytäntö.

Oletuksena vain sinä. Assistentin käyttötiedot — jos Spacen ylläpitäjä on ottanut ne käyttöön kyseiselle assistentille — tekevät koko keskusteluhistorian näkyväksi myös Spacen muokkaajille ja ylläpitäjille.

Käyttötiedot eivät muuta sitä, missä tai kuinka kauan keskustelusi tallentuu; ne muuttavat sitä, kuka muu voi lukea sen. Katso Assistentin käyttötiedot siitä, mitä ne näyttävät ja kuka voi ottaa ne käyttöön.