Hoppa till innehåll
Service status

Skriv för att söka

Konversationer · 1 min läsning

Konversationshistorik och lagring

Var konversationshistorik lagras, hur länge den stannar, och vad som händer med filer du laddar upp i en chatt.

Konversationshistorik lagras per användare och per assistent. Den stannar tills antingen du raderar den eller en datalagringspolicy tar bort den, och den är inte synlig för andra personer om inte Insikter har slagits på för den assistenten.

Varje konversation sparar dina meddelanden, assistentens svar, eventuella filer du bifogade, och — där tillämpligt — verktygen assistenten anropade under tiden den svarade.

En fil du laddar upp direkt i en konversation är bara tillgänglig i den konversationen. Den finns inte kvar bortom den, och delas inte med någon annans konversationer. För material en assistent alltid bör ha åtkomst till, bifoga det till assistenten i stället — se Bilagor.

Som standard stannar en konversation tills du raderar den. Har assistenten en datalagringspolicy konfigurerad raderas meddelanden äldre än den perioden automatiskt i stället. Se Datalagringspolicy.

Bara du, som standard. Assistentinsikter — om en Space-admin har slagit på det för den assistenten — gör hela konversationshistoriken synlig för Space-redigerare och Space-admins också.

Insikter ändrar inte var eller hur länge din konversation lagras; det ändrar vem mer som kan läsa den. Se Assistentinsikter för vad det visar och vem som kan slå på det.