Delning · 1 min läsning
Publicering och godkännande
Vad som ändras när du publicerar, och hur förfrågan och godkännande går till när din roll kräver en granskare.
När du publicerar en assistent blir den tillgänglig för alla i dess Space, även läsare. Beroende på din roll gäller publiceringen direkt, eller så skickar du en förfrågan som en granskare först måste godkänna.
Vad publicering ändrar
Section titled “Vad publicering ändrar”En publicerad assistent kan alla medlemmar i dess Space se och använda. Ett utkast syns bara för dem som redan har redigeringsåtkomst till assistenten.
Publicerad och utkast
Section titled “Publicerad och utkast”Varje assistent är antingen Publicerad eller Utkast. Statusen syns överallt där assistenten listas, och du ändrar den i assistentens inställningar.
När godkännande krävs
Section titled “När godkännande krävs”Kräver din roll granskning slår en statusändring inte igenom direkt. I stället skickar du en förfrågan till en granskare.
Välja en granskare
Section titled “Välja en granskare”Välj en granskare bland dem som får godkänna förfrågan. Du kan också lägga till en kort notering som förklarar ändringen.
För en assistent är det de som får godkänna i assistentens Space. För en widget är det i stället administratören för den faktureringsgrupp som widgeten faktureras mot, inte Spacets administratörer. Saknar gruppen egen administratör, vilket alltid gäller standardgruppen, föreslår Intric samtliga organisationsadmins i stället.
Granska en förfrågan
Section titled “Granska en förfrågan”Som granskare ser du vem som skickat förfrågan, om den gäller publicering eller avpublicering och eventuell notering. Sedan godkänner eller nekar du den. En förfrågan som gäller en widget visar dessutom widgetens faktureringsgrupp, och du kan öppna widgeten i läsläge även om du saknar roll i dess Space.
Dra tillbaka en förfrågan
Section titled “Dra tillbaka en förfrågan”Du kan dra tillbaka din väntande förfrågan när som helst innan någon har granskat den.
Avpublicera
Section titled “Avpublicera”När du avpublicerar en assistent försvinner den ur den allmänna vyn i dess Space och syns bara för dem med direkt redigeringsåtkomst. Precis som vid publicering kan din roll kräva att en granskare godkänner ändringen först.