Spaces · 1 min lesing
Medlemmer
Legg til og fjern personer og grupper i et Space, og endre hva de kan gjøre der.
Medlemmer er personene og gruppene som har tilgang til et Space. Legger du til noen, gir du dem tilgang til alt som er i det — så medlemskap er den viktigste tilgangsbeslutningen en Space-admin tar. Og det er bare en Space-admin som kan legge til, fjerne eller endre rollen til et medlem.
Legge til medlemmer
Section titled “Legge til medlemmer”Legge til en person
Section titled “Legge til en person”- Åpne Space-ets Medlemmer-seksjon.
- Klikk for å legge til et medlem, og søk på navn eller e-post.
- Velg personen og angi rollen deres — Admin, Redigerer eller Leser.
Legge til en brukergruppe
Section titled “Legge til en brukergruppe”Legg til en hel brukergruppe på én gang, i stedet for å invitere hver person enkeltvis — nyttig når en hel avdeling skal ha den samme tilgangen. Se Brukergrupper.
Endre rollen til et medlem
Section titled “Endre rollen til et medlem”Endre rollen til et medlem fra medlemslisten når som helst. Endringen trer i kraft umiddelbart.
Fjerne et medlem
Section titled “Fjerne et medlem”Å fjerne et medlem opphever tilgangen deres til Space-et umiddelbart, inkludert eventuelle publiserte assistenter og kunnskap i det.
Hva et nytt medlem får tilgang til
Section titled “Hva et nytt medlem får tilgang til”Før du legger til noen, bør du gå gjennom hva som allerede finnes i Space-et: filer lastet opp til kunnskap, og prompten og vedleggene til hver assistent i det. Er Innsikt aktivert på noen av assistentene der, omfatter det også hele historikken over alles samtaler med den. Inviter bare personer som har et reelt behov for alt dette.
Offentlige Spaces og medlemmer
Section titled “Offentlige Spaces og medlemmer”I et offentlig Space kan alle brukere i organisasjonen din se og bruke de publiserte assistentene, uavhengig av medlemskap. Medlemskap i et offentlig Space er likevel det som avgjør hvem som kan redigere det — se Deling og tilgang i Spaces.