3 artikler · 1 min lesing
Klassifiseringer
Opprett sikkerhetsklassifiseringer og bruk dem til å styre hvilke modeller og verktøy som får håndtere hvilke data.
En sikkerhetsklassifisering er et sikkerhetsnett. Du definerer nivåene organisasjonen din jobber med, bestemmer hvilke modeller og verktøy som kvalifiserer for hvert nivå, og klassifiserer deretter hvert Space — deretter tilbyr plattformen rett og slett ikke en ukvalifisert modell der.

Hva klassifisering beskytter deg mot
Section titled “Hva klassifisering beskytter deg mot”Klassifisering finnes for å hindre at sensitiv informasjon når en modell eller et verktøy som ikke er egnet for den. En amerikansk-hostet modell i et Space klassifisert for spesielt sensitive data er ett eksempel; en integrasjon organisasjonen din ikke har vurdert for en gitt datatype, er et annet.
Aktivere klassifiseringer
Section titled “Aktivere klassifiseringer”Sikkerhetsklassifiseringer aktiveres på organisasjonsnivå. Når de er aktivert, trenger hvert Space en klassifisering, og hver modell og hvert verktøy trenger én før det kan brukes noe sted klassifisering gjelder.
Hva som kan klassifiseres
Section titled “Hva som kan klassifiseres”Modeller
Section titled “Modeller”Fullførings-, embedding-, transkripsjons- og bildemodeller. Se Modellklassifisering.
Verktøy
Section titled “Verktøy”Innebygde verktøy, integrasjoner og egendefinerte MCP-verktøy. Se Verktøyklassifisering.
Hvordan en klassifisering når frem til et Space
Section titled “Hvordan en klassifisering når frem til et Space”Et Space tildeles nøyaktig én klassifisering, satt av Space-administratoren, som deretter filtrerer hvilke modeller og verktøy som vises når du bygger assistenter der. Se Sikkerhetsklassifisering.
Beskrivelser, farger og hint
Section titled “Beskrivelser, farger og hint”Gi hver klassifisering et navn, en beskrivelse som vises i velgeren, en farge og et ikon, slik at den fremstår konsekvent uansett hvor den vises på plattformen. Du kan også sette en egendefinert hint-melding brukerne ser når de interagerer med en ressurs som har den klassifiseringen.
Slette en klassifisering
Section titled “Slette en klassifisering”Deaktivere klassifiseringer
Section titled “Deaktivere klassifiseringer”Å deaktivere sikkerhetsklassifiseringer for organisasjonen din fjerner modell- og verktøybegrensninger fra alle Space samtidig. Vurder dette nøye før du slår det av — det er en organisasjonsomfattende endring, ikke en per-Space-endring.