Deling · 1 min lesing
Del assistenter
Publiser en assistent til Space-et dens, del en kopi via lenke, eller legg til en samarbeidspartner på én enkelt assistent.
Det finnes tre måter å gi en assistent videre til noen andre på. Publiser den slik at alle i Space-et kan bruke den, send en lenke som lar dem importere sin egen kopi, eller legg dem til som samarbeidspartner på den ene assistenten.
Publisere til et Space
Section titled “Publisere til et Space”Publisering gjør en assistent tilgjengelig for alle medlemmer av Space-et dens, inkludert de med kun visningstilgang, på én gang. Alle deler samme assistent — oppdaterer du prompten eller kunnskapen dens, trer endringen i kraft for alle sammen umiddelbart. Se Publisering og godkjenning for hvordan flyten for forespørsel og godkjenning fungerer.
Dele en kopi via lenke
Section titled “Dele en kopi via lenke”Vil du gi en kollega en helt uavhengig kopi av assistenten din — for eksempel slik at de kan bruke den i et annet Space eller bygge videre på den selv — bruk en delingslenke. Åpne assistentens innstillinger, kopier delingslenken, og send den. Mottakeren åpner den i en nettleser, velger Importer assistent, og velger hvilket Space den skal havne i.
Hva en kopi inkluderer
Section titled “Hva en kopi inkluderer”Bare assistentens navn, beskrivelse og prompt (instruksjoner).
Hva som blir igjen
Section titled “Hva som blir igjen”Ingen data eller kunnskap fra det opprinnelige bibliotekets innhold. Av sikkerhetshensyn kopieres ingenting av det — mottakeren kobler til sin egen relevante kunnskap på den nye kopien.
Legge til en samarbeidspartner
Section titled “Legge til en samarbeidspartner”Som Space-administrator kan du gi et bestemt Space-medlem direkte redigeringstilgang til én enkelt assistent, uten å gi dem bredere tilgang til resten av Space-et. Samarbeidspartneren kan redigere assistentens konfigurasjon, prompt og tilkoblede kunnskap, men får ingen annen tilgang til Space-et.
Fjerne tilgang
Section titled “Fjerne tilgang”Fjern en samarbeidspartner fra assistentens innstillinger når som helst; redigeringstilgangen deres opphører umiddelbart. Avpublisering av en assistent fjerner den fra visning for alle som ikke er eieren eller en samarbeidspartner.
Grenser organisasjonen din kan sette
Section titled “Grenser organisasjonen din kan sette”Organisasjonen din kan deaktivere deling via offentlige lenker helt. Finner du ikke alternativet, sjekk med administratoren din.